i me myself...
afzan83
By: iejan afzan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 2-Jan-2009 17:29 Email | Share | | Bookmark
a trip to CH

 
pasar malam brinchang
dinner
View all 16 photos...
salam..
dated on 27 december 2008 sampai 29 december 2008, aku n family pegi coti-coti malaysia kat atas bukit si cameron highland...
agak best, walau pun tak melawat banyak tempat...
tapi, lepak ramai-ramai dengan adik beradik yang buat trip tu jadi seronok..
tambah lak dengan gelagat anak-anak buah yg macam-macam perangai, jadi bertambah kecoh..
tapi yg tak best our granny n my mum tak join... my granny tak sihat, my mum tak dapat coti.. sakit hati je kat orang yg tak luluskan coti dia tu, sbb dia dah apply sebulan awal, p tetap tak dpt, rasa nak bom je sape2 yg berkenaan...
sekali gus dgn trip tu, aku n sis yaty n other family member celebrate beday sis yanee yg ke 32 tahun. sepatut nye beday dia 30 december, tapi, sengaja kitorang smbut awal, 28hb malam, surprise la kunun nye...p plan kitorang menjadi, memang dia teramat la terkejut...
happy beday kak chik... wish u all the best.. love u...
thanks to sis yaty yg merupakan kepala program..
hope 2009 leh ada family trip lagi...
best!!


Thursday, 4-Dec-2008 16:21 Email | Share | | Bookmark
si keciL Qaisarah

 
dah lame tak update fp...
bak kata fida, bersawang dah fp....

ni gambar my friend's baby...
wani dah selamat bersalin pada 29 oktober 2008. si kecil ni diberi nama Izni Nurqaisarah.
cumel je budak nye....


Saturday, 8-Mar-2008 09:36 Email | Share | | Bookmark
majlis perkahwinan rojwani & zainul zakry

big big congrats kat my beloved bestfriend, rojwani, atas perkahwinan nya dengan insan tersayang, zainul zakry...
aku doakan moga perkahwinan dowang kekal bahagia selamanya, dunia hingga ke akhirat..
tak banyak sangat gambar kawin dia yang aku nak letak lam fp ni...
sbb aku lupa nak bawak cam...
so ni, guna hp je.....









Friday, 11-Jan-2008 17:44 Email | Share | | Bookmark
majlis pertunangan hafizah & nik zafiran

majlis pertunangan nor hafizah & nik muhammad zafiran telah selamat dilangsungkan pada 22 disember 2007 bertempat di kg bendang nering, batu kurau, perak.

semoga pasangan ni kekal hingga ke jinjang pelamin...
amin...











Saturday, 3-Nov-2007 03:48 Email | Share | | Bookmark
cakesss




burfday kek haziq aiman yg sikit lagi nak runtuh








[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net